Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 12

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 12 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 12 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Woong-ki o felicită pe Da-jung pentru comportamentul ei profesional la TV aseară și se asigură că este în regulă cu câteva comentarii răutăcioase online. Ea spune că ea le-a așteptat, și el îi spune că ea este o persoană foarte frumos. El pleacă și cheamă un prieten reporter, oferindu-le o poveste exclusivă. AHA.

La școală, Bo-bae nu are destui bani pentru prânz, dar Dae-young îi cumpără mâncarea și îi spune să nu sară mesele. Ea prinde până la el într-o sală de clasă și îi spune că ea știe că o place de modul în care el a fost tratarea ei, și că ea îl place înapoi. Poor Dae-young este șocat că prietenul lui Shi-ah a confundat grija lui pentru ea atât de greșit.

El îi spune vag că are o idee greșită, gândindu-se la fata pe care o iubește cu adevărat, Da-jung. Dar Bo-bae doar sare la o concluzie chiar mai rău — că îi place Shi-ah. El neagă și se grăbește, dar își lasă telefonul în urmă, iar când Bo-bae vede că o imagine a lui Shi-Woo și Shi-ah este ecranul său de blocare, ea este și mai convinsă.

Vizite: 116

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *