Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 13

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 13 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 13 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Da-jung a pus-o pe Ji-hoon s-o lase să meargă pe jos până acasă. Dae-young prinde până la ea și o imploră să asculte, dar Ji-hoon le întrerupe. Dae-young îi spune lui Ji-hoon să stea departe de asta, dar Da-jung se fixează la el să nu vorbească cu prietenul ei în acest fel și pleacă cu Ji-hoon mână în mână. La ușa ei, Da-jung își cere scuze lui Ji-hoon pentru că l-a pus pe loc, dar spune că este fericit să fie iubitul ei ori de câte ori Dae-young este în jur.

Dimineața, Da-jung aranjează să se întâlnească cu Duk-jin, așa că Duk-jin îl cheamă pe DAE-young, care rămâne fără școală să se îndrepte și acolo. Da-jung își cere scuze pentru Duk-jin pentru noaptea trecută, și sărutul ei cu ” fiul său.”În timp ce ea vorbește, Duk-jin devine încă un alt acest lucru este inadecvat pentru că eu sunt un profesor și tu ești un text de respingere părinte de la profesor Ok, și el începe să suspine la Da-jung, care în mod natural crede că exagerează la saruta ei Woo-young, hee.

Da-jung merge la biroul lui Ae-rin din aceeași clădire, unde mărturisește că inima ei a fluturat când Woo-young a sărutat-o. Ae-rin începe să-i spună cine este cu adevărat Woo-young, dar Da-jung decide că este timpul să tragă o linie fermă pentru Woo-young și furtunile afară hotărât.

Vizite: 158

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *