Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 14

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 14 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 14 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Se întâlnește cu Dae-young în lift și amândoi se amestecă ciudat și de fiecare dată când Da-jung încearcă să-i spună lui Dae-young că nu se poate întâmpla din nou, sughiț. Ei sfârșesc striviți împreună când liftul se umple brusc, sporind disconfortul lor., dar odată ce sunt afară, Da-jung face clar că ea nu vrea să vadă Dae-young din nou.

Studenții completează un formular cu privire la obiectivele lor de carieră, iar Ji-ho, gândindu-se la admirația lui Shi-ah față de medici când era în spital, decide la fața locului că vrea să fie doctor. Drăguț. Mulți dintre elevi dau profesor OK preocupare cu obiectivele lor nerealiste (sau inexistente) viitoare.

Dar Shi-ah are deja viitorul ei planificat … ea vrea să fie un artist de machiaj. Ea nu a spus încă părinții ei că ea nu intenționează să meargă la colegiu, dar Dae-young se întâmplă să fie în hol de așteptare rândul său. El se apropie de ea mai târziu și ascultă cu adevărat în timp ce explică câte căi diferite poate lua un artist de machiaj și cât de mult îi place.

Vizite: 109

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *