Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 15

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 15 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 15 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Da-jung îi spune lui Dae-young că știe cine este cu adevărat, iar el o sărută. Îi atinge fața, neîncrezând că nu l-a recunoscut înainte, dar Dae-young ia toată vina pentru că nu este cinstit.

Ei vorbesc o vreme despre unele neînțelegeri din căsătoria lor, cum ar fi modul în care DAE-young a crezut că Da-jung dorea un divorț pentru că avea o aventură. El spune că este pentru că el nu știa de ce ea a vrut un divorț, și Da-jung răspunde că ea înțelege, din moment ce nu se poate ști ce soțul tău se gândește atunci când nu-ți spun.

Pentru a evita orice alte neînțelegeri, Da-jung clarifică faptul că nu este nimic romantic între ea și Ji-hoon. Dae-young își cere scuze pentru a face ei simt că a trebuit să mintă despre datare Ji-hoon. Îi mulțumește că are grijă de ea și de copii fără să știe, apoi urcă în autobuz spre casă.

Vizite: 88

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *