Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
AnteriorComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 16

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 16 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 16 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Dar Dae-young îi spune: „nu e vina ta… e din cauza ta.”El spune că obișnuia să se gândească să renunțe la baschet ca la un sacrificiu, dar apoi și-a dat seama că acele momente speciale cu familia sa l-au făcut mai fericit decât baschetul.

În timp ce îi spune lui Da-jung acest lucru, ea aude schimbarea vocii sale, iar când se uită în sus, Dae-young se întoarce în corpul său mai în vârstă. El continuă că nu și-a dat seama cât de prețioase erau acele momente și ar dori să se întoarcă în optsprezece ani: „dar Da-jung, nu mi-ai ruinat viața. Mi-ai dat o șansă. Și decizia mea de atunci este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Nu voi pierde această șansă (din nou). Tu ești prima mea iubire și ultima mea. Tu ești viața mea. Te iubesc.”

Plângând, Da-jung atinge fața lui Dae-young și suspină că i-a fost dor de el. Pe același pod unde au jurat odată să-și petreacă viața împreună, se sărută și fac din nou această promisiune.

Vizite: 96

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *