Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 4

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 4 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Pe măsură ce ne întoarcem din nou în anul 2000, privim cum Ae-rin cade peste cap pentru tânărul frumos Dae-young. Ea îi dă un cadou și mărturisește că ea îl place, dar el refuză cu grație atât, spunând că nu se poate Data pentru că el trebuie să se concentreze pe baschet.

Ae-rin promite să fie de susținere oricum, dar atunci când ea merge la sala de sport pentru a vedea Dae-young, el învață noua fată cum să tragă coșuri. Ae – Rin o cheamă pe Da-jung din clasă, intenționând să o bată, dar Da-jung îi dă lui AE-rin și ambilor ei prieteni un sunet convulsiv.

Mai târziu, Da-jung vede Ae-rin fiind agresat de unele fete reale dure. Își aruncă rucsacul în ei și o salvează pe Ae-rin, iar ei aleargă împreună până ajung în siguranță. Da-jung își dă seama cu întârziere că și-a lăsat rucsacul în urmă și plânge că mama ei o va ucide, iar fetele râd împreună, cimentându-și prietenia.

Vizite: 129

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *