Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 5

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 5 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 5 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

El se întâlnește cu Duk-jin la un bar, dar refuză soju Duk-jin toarnă pentru el, spunând că a renunțat la băut. El îi spune lui Duk-jin din păcate că Da-jung nu mai are nevoie de el și ei stau împreună în milă tăcută. Ei văd interviul lui Da-jung cu Ji-hoon la televizor, iar Duk-jin îi spune lui Dae-young că se descurcă bine, așa că ar trebui să-și facă griji pentru el însuși. Între timp, ae-rin o conduce pe Da-jung acasă de la spital și o îmbrățișează în timp ce Da-jung plânge puțin.

Cu douăzeci și patru de ore înainte de audierea finală a divorțului, Dae-young îi spune lui Duk-jin că nu poate merge la audierea divorțului, din motive evidente. Știind că Shi-ah nu mănâncă niciodată micul dejun, se oprește în drum spre școală pentru a-și ridica sandwich-ul preferat pentru micul dejun pentru ea și prietenii ei. Ei sapă cu entuziasm, iar în ușa clasei, Ji-ho ascunde micul dejun pe care l-a adus pentru Shi-ah. OOO.

După cel de-al doilea interviu de succes, Da-jung este acum în mare cerere din partea PDs a altor spectacole la locul de muncă. Sunbae de la Yu-mi notează cât de popular a devenit Da-jung și avertizează Yu-mi că doar trei dintre noii stagiari vor primi posturi permanente la sfârșitul perioadei de probă, iar acum, Yu-mi se află pe ultimul loc. Mai târziu, Yu-mi o aude pe Da-jung cerându-i lui Woong-ki o jumătate de zi liberă mâine pentru audierea ei de divorț.

Vizite: 143

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *