Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 6

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 6 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Când Dae-young se ridică la biroul lui Duk-jin, reacția sa la tricoul cu autograf Ji-hoon este ceva mai puțin recunoscător decât se așteaptă Duk-jin. Ei încep să se înjure reciproc, scandalizând asistenții lui Duk-jin, lol.

Da-jung îi cere lui Ji-hoon să o ducă înapoi la biroul JBC, deoarece este de serviciu de noapte. Se bucură să audă că Shi-ah este bine după ce Da-jung a trebuit să fugă la spital, dar da-jung se teme că comentariul său că Shi-ah trebuie să fie la fel de frumos ca mama ei este un giveaway că el este un jucător.

Ji-hoon îi spune lui Da-jung că a crezut că știe ce le place femeilor, dar că există una pe care nu și-o poate da seama. Ea își reduce îngrijorarea că vorbește despre ea și răspunde că femeile știu când un bărbat îi pasă cu adevărat și își face griji pentru ei, așa că dacă îi lasă pe femeie să știe că îi pasă, se va deschide.

Vizite: 142

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *