Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 7

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 7 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

După ce mass-media dezvăluie că este tată, jucătorul de baseball Ji-hoon vine acasă după o zi lungă pentru a afla că reporterii i-au ambuscadat pe fiica sa, Seo-yeon, la stația de autobuz după școală. Bona ei spune că Seo-yeon a fost foarte șocată și este îngrijorată că se va întâmpla în continuare.

Toate mesajele de pe telefonul lui Ji-hoon sunt de la reporteri sau de la oameni pe care îi cunoaște care fac totul despre ei („mă simt atât de trădat de tine!”). Un singur mesaj, de la Da-jung, exprimă îngrijorarea și sprijinul pentru el și Seo-yeon.

Între timp, Ae-rin îi aude pe Duk-jin și Dae-young într-o cafenea, Duk-jin numindu-l tare pe Dae-young pe numele său real. Surprins și agitat, Dae-young nu-și poate nega identitatea reală. Ae-Rin începe să-i spună lui Da-jung că „Woo-young” este într-adevăr fostul ei soț, dar Ji-hoon i-a cerut lui Da-jung să se întâlnească, așa că spune că trebuie să plece.

Vizite: 148

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *