Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 8

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 8 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Da-jung încearcă să înregistreze Il-kwon luând bani în schimbul lăsării fiului ei să joace baschet, dar el o prinde în flagrant. El îi spune un secret cu privire la Dae-young, și de timp Dae-young apare, după ce a auzit ce Da-jung a fost de planificare, ea plânge și inima frântă.

Da-jung se termină și Dae-young îl întreabă pe Il-kwon despre ce vorbeau, dar Il-kwon spune că nu este treaba lui. Dae-young o urmărește pe Da-jung să o întrebe, dar ea primește un telefon de la Ae-Rin și îi spune lui Dae-young să plece. Încă zdruncinată, ea îi spune lui Ae-rin că va vorbi cu ea mai târziu și se îndreaptă spre un bar pentru a bea.

Il-kwon i-a spus lui Da-jung un secret uriaș despre Dae-young, dar este vorba despre ceva ce s-a întâmplat în 2009, când copiii lor erau încă mici. Il-kwon a fost la probele pentru Liga de baschet KBU și l-a recunoscut pe Dae-young ca fiind unul dintre aspiranți. Din păcate, pentru că nu mai avea timp să se antreneze, Dae-young nu a reușit să țină pasul cu jucătorii mai tineri.

Vizite: 168

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *