Lista cu toate episoadele serialului 18-again-din-nou-18
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 9

18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului 18 Again – Din Nou 18 Sezonul 1 Episodul 9 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "18 Again - Din Nou 18".

Duk-jin se întoarce la barul lui Il-kwon și cere să-l vadă pe proprietar, numindu-l pe nume. Barmanul spune că nu este acolo, confirmându-i suspiciunea că Il-kwon deține într-adevăr locul. Între timp, Il-kwon are băuturi cu prietenii săi antrenor colegiu și menționează că el va fi unul dintre ei în curând. Ei dau vestea că altcineva a obținut acea poziție, iar Il-kwon nu-și poate ascunde dezamăgirea.

Li se alătură Domnul Bang, tatăl unuia dintre membrii echipei de baschet, dar antrenorii decid să plece și să facă asta altă dată. Afară, Dae-young îl vede pe Il-kwon vorbind cu ei despre asigurarea unei poziții de colegiu. Îl sună pe Il-kwon să spună că a auzit ce face, distorsionând sportul pe care îl iubește să facă bani de pe copii.

Il-kwon mârâie că a petrecut tot liceul și Colegiul dând bani antrenorilor săi și fiind îngrijorat că va fi dat afară. Dae-young replică că acesta este cu atât mai mult motiv să nu facă ceea ce face, dar Il-kwon fixează că încă trăiește mai bine decât Dae-young, apoi închide.

Vizite: 114

Serial: 18 Again - Din Nou 18

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *