Lista cu toate episoadele serialului i-need-romance-am-nevoie-de-iubire-s2
Episodul precedentUrmatorulComments (0)
  • Server Netu.tv
I Need Romance – Am Nevoie De Iubire S2 Sezonul 1 Episodul 6

I Need Romance – Am Nevoie De Iubire S2 Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat

Subtitrarea serialului I Need Romance – Am Nevoie De Iubire S2 Sezonul 1 Episodul 6 este in limba romana. Aceasta este o serie coreeană și o puteți urmări acum la cea mai bună calitate fără facturare sau întrerupere.

Urmăriți online episoade subtitrate ale serialului coreean: "I Need Romance - Am Nevoie De Iubire S2".

Sun Woo In Young (Cho Yeo-Jeong) este un manager de concierge hotelier în vârstă de 33 de ani. Nu este căsătorită, dar are un iubit pe nume Kim Sung Soo (Kim Jung Hoon), care este regizor de film. Se întâlnesc de zece ani. Sun Woo In Young vrea ca iubitul ei să-i propună, dar el nu pare să aibă planuri de căsătorie. În același timp, In Young s-a sărutat cu Bae Sung H (Choi Jin Hyuk) într-un club de noapte. Sung-Hyun și In Young lucrează în același hotel. Mai târziu a aflat că Chengxian era fiul președintelui hotelului. Când In Young află că iubitul ei Sung-Soo se culcă cu actrița Kang-Hee, ea îl informează să se despartă de el și îl va întâlni pe Sung-Hyun. Pu Ruiyan (Cui Rujin) conduce un magazin online de îmbrăcăminte numit stil Y. Ea conduce un stil de viață gratuit și își urmărește activ dorințele.

Jiang Xian J (Cui Song H) este avocat divorț. Viața ei este controlată de mama ei. De la distanță, Hyun-Joo se comportă foarte rece, arogant și are o mentalitate perfecționistă, dar de fapt are o personalitate veselă și face adesea greșeli. La nuntă, iubitul ei Heo Tae-Hee a abandonat-o. Deși se cunoșteau de trei ani, cuplul s-a sărutat. Kim Tae Woo i-a spus mai târziu lui Hyun Joo că a sărutat-o ​​doar pentru că nu voia să facă sex cu ea.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *